Diensten

Bag - Diensten

Naast de reguliere activiteiten kan BAG u wellicht nog meer van dienst zijn.

BAG beschikt over een mobiele menginstallatie. Voor meer informatie over de mogelijke inzet van deze menger, klik hier. Indien u begeleid wilt worden in het traject van aanbesteding tot funderingsconstructie, voorzien wij u graag van advies. Meer informatie?.

Regelmatig komt het voor dat opdrachtgevers ons benaderen met grondstoffen die niet door ons verwerkt kunnen worden. Wij bieden dan advies over alternatieven waar deze reststoffen naar toe kunnen worden gebracht . Door ons uitgebreide netwerk aan bedrijven en de expertise aanwezig binnen ons bedrijf, kunnen we in de meeste gevallen een goed advies aan de opdrachtgevers uitbrengen. Voor meer informatie, klik hier.

Neem contact op Neem contact op
Nieuwsflits Nieuwsflits
BAG immobiliseert 25.000 ton verontreinigde klei
- 07 / 02 / 2013 -

BAG immobiliseert 25.000 ton verontreinigde klei

Op de locatie van Zeeuwgrond te Vlissingen, heeft BAG BV 25.000 ton aan verontreinigde klei  be- en verwerkt tot Vandolith® G. Middels een specifiek procedé is verontreinigde klei met een lutumgehalte van 25% dusdanig bewerkt, zodat deze geschikt is gemaakt voor immobilisatie. Doordat de afvalstoffen ter plaatse zijn verwerkt en het Vandolith® G op een geringe afstand is toegepast, heeft er een grote besparing plaatsgevonden op transportkosten.

Er kan worden gesproken van een duurzaam project want er is bespaard op stortvolume (klei is gerecycled ipv gestort) en op primair funderingsmateriaal. 

Advies Advies
Menger

Menger

BAG kan u van dienst bij de inzet van onze mobiele menger inclusief laboratorium. BAG kan een breed scala aan materialen verwerken. De maximale korrelgrootte van te verwerken stromen, bedraagt 40 mm. De menger behoeft voor de opstelling een oppervlakte van 40 x 30 m.

Advies Advies
Funderingsadvies

Funderingsadvies

Aangezien BAG in de loop der jaren talloze projecten heeft opgeleverd met Vandolith, staan wij u graag tot dienst als het gaat om advies bij het ontwerp van uw fundering. Met Vandolith zijn diverse interessante en voordelige constructies mogelijk.

Advies Advies
Afvalstoffenbemiddeling

Afvalstoffenbemiddeling

Graag delen wij onze kennis aangaande het oplossen van uw afvalprobleem. Naast het verwerken van reststoffen middels immobilisatie, heeft BAG ervaring met diverse verwerkingstechnieken zoals partiƫle- en biologische reiniging. Mede door ons uitgebreide netwerk aan bedrijven en de expertise aanwezig binnen ons bedrijf, kunnen we in de meeste gevallen een goed advies aan de opdrachtgevers uitbrengen.