BAG BV levert aan Buitenring Parkstad Limburg

  • BAG BV levert aan Buitenring Parkstad Limburg
  • BAG BV levert aan Buitenring Parkstad Limburg
  • BAG BV levert aan Buitenring Parkstad Limburg

In samenwerking met aannemerscombinatie Buitenring Parkstad Limburg en Voets Gewapende Grondconstructies b.v. levert BAG ruim 40.000 ton Vandolith als toepassing voor de opbouw van landhoofden en de constructie van steile wanden langs de nieuw te vestigen buitenring in het zuiden van het land.In combinatie met wapeningsdoeken wordt het Vandolith in de constructies aangebracht en door deze werkwijze is er sprake van een sterk fundament voor een constructies met hellende eigenschappen.

 

Bouwjaar
2015-2016
Bouwstof
Locatie
Zuid-Limburg

Het gebruik van Vandolith ipv de traditionele manier met menggranulaat en zand levert zowel uitvoeringstechnisch als economisch voordelen op. Het Vandolith wordt in deze niet regulier toegepast onder wegen e.d. maar in een zogenaamde ‘overige toepassing’.

Het Vandolith voldoet conform de BRL9322 en het Besluit Bodemkwaliteit aan de strengere eisen die gelden voor immobilisaten, toegepast in een ‘overige toepassing’ en wordt geleverd onder certificaat IMM-010/3. Bijgaand enkele foto’s die u een beeld geven van het project. Voor meer informatie over deze toepassingen en overige mogelijkheden met Vandolith staan wij u graag te woord.